Tillbehör

Larmskyltar

 

Lika viktigt som ett bra larm är avskräckande varningsskyltar, i varje fall om du vill hålla ovälkomna besökare ute. Statistik har visat att gärningsmän i bortåt nio fall av tio väljer att slå till mot en olarmad fastighet i ett område med liknande fastigheter.

 

Skyltpolicy: Våra varningsskyltar levereras endast till kunder som innehar eller köper något Regito system. Vår skylt får aldrig bara vara ett tomt hot utan ett system ska alltid finnas bakom för att skapa respekt för skylten!

 

Högkvalitets dubbelsidiga skyltar i extremt tålig polykarbonatplast

 

Vid köp av centralenhet medföljer fem av våra exklusiva varningsskyltar enligt nedan i format 70x70 mm. De är lagom anpassade för montering på dörrar och fönster.

 

Skyltarna finns även i diskretare 50x50 mm åttakantigt format för dem som önskar det.

 

Trycket är dubbelsidigt så att skylten valfritt kan monteras invändigt eller utvändigt på fönster och vara läsbar från båda sidorna.

 

Du kan även få aluminiumskyltar i format 120x120 mm med starkt självhäftande Scotch skumtejp på baksidan. Denna skylt är avsedd främst för kommersiell utrustning och industrier.

 

 

Vi tror att Regitos larmskyltar har högst kvalitet på marknaden bland aktörerna som sysslar med larm. Vem hatar inte att se flagnade billiga dekaler och blekta färgtryck på sin fastighet?

 

Har du behov av fler skyltar eller andra storlekar ska du kontakta oss. Vi har t ex  även en mycket rejäl skylt i aluminium, 400x400 mm, för montering på staket och industrier.

 

Regitos system är extra oberäkneliga och avskräckande för gärningsmän eftersom de ej vet vad innehavaren kan tänkas fjärrstyra.

 

Det kan röra sig om rökmaskiner som gör det omöjligt att se i lokalen, extremt kraftiga sirener som gör det outhärdligt, starka blixtljus, sirener med talbudskap, bandspelare med hundskall, knalleffekter, kameror m.m.

 

Vi vill dock påtala att det inte är tillåtet att fjärrstyra utrustning, t ex vapen, som kan skada personer.

©Regito AB                               Sidan senast ändrad: 2005-05-11                              www.regito.com